Menu

Locatie

OMG! Festival 2016 vindt plaats op het bedrijventerrein Berghem, naast de Hubo in Sevenum: Horsterweg 44, 5975 NB Sevenum (gemeente Horst aan de Maas) in Limburg.

Auto’s

Voor auto’s en bussen is het terrein makkelijk te bereiken. Er is voldoende parkeergelegenheid dichtbij het evenemententerrein. De parkeerplaats wordt duidelijk met borden aangegeven. Parkeren is gratis.

Fietsers

Er wordt gezorgd voor voldoende fietsenstallingen. De parkeerplaats wordt duidelijk met borden aangegeven.

Kiss&Ride

Nabij het festivalterrein wordt een Kiss&Ride plek gefaciliteerd waarop je afgezet en weer opgehaald kunt worden. Volg de borden en de aanwijzingen van de verkeersregelaars.

Openbaar vervoer

Het Evenemententerrein ligt op loopafstand van treinstation 'Horst-Sevenum'. De laatste reismogelijkheid (normaalsgesproken) richting Venlo is om 01:00 en richting Eindhoven om 23:30. We raden je daarom aan om met eigen vervoer te komen, te reserveren bij busmaatschappij die groepsvervoer organiseert of zelf een busreis te organiseren (zie het kopje onder 'busvervoer').

Kom je met het openbaar vervoer? Check dan vooraf de website www.9292.nl

Busvervoer nodig?

Het maasdal heeft doorgaans routes vanuit verschillende omliggende dorpen gepland staan. Bij voldoende aanmeldingen zal er ook daadwerkelijk een bus gaan rijden.

Informeer bij het Maasdal naar de mogelijkheden.