Menu

Algemene Info

OMG! Festival 2017 vindt plaats op vrijdag 7 (18:00 - 01:00) en zaterdag 8 (14:00 - 01:00) juli.

Minimumleeftijd

De minimumleeftijd voor OMG! Festival 2017 is 16 jaar.

Openingstijden

Het festivalterrein opent op vrijdag 7 juli 2017 zijn deuren om 18:00 en sluit om 01:30 uur. Op zaterdag 8 juli is het terrein open van 14:00 tot 01:30 uur. De muziek stopt op beide avonden om 01:00.

Kluisjes

Op het festivalterrein zijn kluisjes aanwezig. De exacte prijzen hiervan zullen we later nog bekendmaken.

Betalen

Op OMG! Festival 2017 kun je drank- en etenswaren alleen betalen met munten en niet met contant geld. Munten zijn verkrijgbaar bij een centraal verkooppunt op het festivalterrein. Hier kun je zowel met contant geld als door middel van pinnen betalen.

I Love my ears

Wees zuinig op je oren! Bij muziek boven de 87dB is het slim om oordoppen met een speciaal muziekfilter te gebruiken. Zo hoor je de muziek nog altijd super goed, kun je nog steeds praten met de mensen om je heen én bescherm je niet geheel onbelangrijk je gehoor. Nog niet in het bezit van een paar kwalitatieve gehoorbeschermers? Tijdens OMG! Festival zijn PartyPlug oordoppen met een speciaal muziekfilter van Alpine verkrijgbaar bij de kassa units. Deze zitten super comfortabel en zijn herbruikbaar, dus beschermen je oren niet alleen tijdens OMG! Festival maar ook op andere festivals. Love your ears en draag die doppen!

Promoten

Promotie maken op ons festival? Leuk! Daar staan we voor open, informeer even naar de mogelijkheden door een mailtje te sturen naar info@stichting77.nl.

Medicijnen / allergieën

Wil jij eigen eten/drinken meenemen naar het festival in verband met een voedselallergie of op medische gronden? Heb jij medicijnen nodig tijdens het festival? Dat is geen probleem, wanneer jij in het bezit bent van een medische verklaring of voorschriften (matchend met jouw ID). Neem vooraf contact met ons op via info@stichting77.nl en wij zullen je een een toestemmingsbewijs toesturen. Print deze bevestiging die je ons via de mail krijgt uit en neem deze mee naar het festival.

Beveiliging en EHBO

Tijdens OMG! Festival zijn er beveiligers en EHBO’ers aanwezig op het terrein. Zij dragen bij aan een gezellig en veilig verloop van de festivaldag voor alle bezoekers. Luister daarom goed naar instructies van beveiligingspersoneel, het EHBO-team en de organisatie. Bij de entree zal iedereen gecheckt worden door het beveiligingspersoneel.

Toegankelijkheid

Het festivalterrein is een terrein dat grotendeels uit gras bestaat. Wij zullen ons best doen OMG! Festival 2017 voor mindervaliden zo goed mogelijk toegankelijk en leuk te maken. Mede afhankelijk van het weer kan het echter lastig zijn om het gehele terrein met een rolstoel te betreden. Neem voor meer informatie vooraf contact met ons op.

Foto’s & filmpjes

Natuurlijk wil je graag je leuke momenten met je vrienden delen. Met uitzondering van (semi)professionele apparatuur, is het daarom toegestaan om een digitale camera mee te nemen en/of foto’s & filmpjes te maken met je mobiel. Zet je leukste OMG! momenten online op social media zoals Facebook, Twitter en/of Instagram en deel ze met ons via hashtag #OMG17

Pers / Fotograaf

Voor meer informatie over OMG! Festival of voor een interview met de organisatie kun je contact opnemen met pr@stichting77.nl

Wil jij als journalist of fotograaf aanwezig zijn op OMG! Festival? Dat kan maar dan dien je dit vooraf bij de organisatie te melden. Neem hiervoor contact op door te mailen naar pr@stichting77.nl Zonder accreditatie vooraf wordt je niet toegelaten op het festivalterrein.

Persberichten, foto’s, posters, logo’s en meer zijn terug te vinden via onze Google Drive

Organisatie

Our Musical Gathering wordt georganiseerd door Stichting 7VNTY7. Deze stichting is in oktober 2012 opgericht door een aantal enthousiaste muziek- en festivalliefhebbers uit Horst aan de Maas. Stichting 7VNTY7 is een vrijwilligersorganisatie. Het organisatieteam bestaat uit negen vaste vrijwilligers die het hele jaar door bezig zijn met de organisatie. In de aanloop naar het festival en tijdens de evenementen zelf wordt het organisatieteam ondersteund door een grote groep vrijwilligers. Meer informatie over de stichting is te vinden op www.stichting77.nl